Zapytanie ofertowe dla zadania- Usługa prasowania słomy zbożowej
I. Zamawiający:
Ośrodek Hodowli Zarodowej „Gajewo” Sp. z o.o. z siedzibą w Kałdowo 2, 82-200 Malbork, tel.:(055) 272 20 17, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
II. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Powierzchnia: około 400 ha
III. Warunki realizacji zamówienia:
I opcja Prasa Belująca
1. Wykonanie usługi w terminie uzgodnionym z Zamawiającym / żniwa 2025
2. Oferta powinna zawierać:
- cenę usługi netto za sztukę sprasowanej beli;
- rozmiar beli od 120 cm szerokości x 180 cm wysokości;
- cena musi zawierać koszt zużycia paliwa;
- orientacyjną wagę 1 szt beli;
- termin ważności oferty;
- termin płatności - 90 dni od dnia odbioru usługi;
- warunki i termin płatności;
- pełne dane teleadresowe oferenta (adres, nr telefonu, e-mail);
- siatka do prasowania jest po stronie Zamawiającego;
- opcjonalnie prasa z rotorem i ilością noży tnących;
- Wykonawca powinien posiadać urządzenie pomiarowe do określenia wilgotności sprasowanej słomy.
II opcja Prasa Kostkująca
1. Wykonanie usługi w terminie uzgodnionym z Zamawiającym/ żniwa 2025
2. Oferta powinna zawierać:
- cena za jedną kostkę (snopek);
- rozmiar snopka od 90 cm wysokości x 120 cm szerokości x 200/250 cm długości;
- cena za snopek musi zawierać koszt zużycia paliwa i sznurka;
- orientacyjną wagę 1 szt beli;
- termin ważności oferty;
- termin płatności- 90 dni od dnia odbioru usługi;
- warunki i termin płatności;
- pełne dane teleadresowe oferenta (adres, nr telefonu, e-mail);
- opcjonalnie prasa z rotorem i ilością noży tnących;
- Wykonawca powinien posiadać urządzenie pomiarowe do określenia wilgotności sprasowanej słomy.
Opcjonalnie proszę o podanie ceny za sztukę za zwóz i stertowanie sprasowanej słomy.
IV. Termin i miejsce złożenia oferty:
Oferty należy składać:
- w formie elektronicznej na adres mailowy : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 22 lipca 2025 r. włącznie do godziny 16:00